... no volia parlar-ne .. però

02 de març 2009
Fa molts de dies que no escric res, també és cert que últimament em miro els moviments polítics que hi ha a l'estat espanyol de la llunyania, ja que no són el meu país, però els resultats d'ahir al País Basc oficial. Els resultats són un resultats falsejats, ja que l'esquerra abertzale no s'ha pogut presentar, ni la Margarett Tatcher va il·legalitzar al Sinn Fein però aquí està que l'estat britànic és té una democràcia més plena i l'estat espanyol no. Els resultats són coneguts a hora d'ara per tothom, i poden ser consultats a molts diaris tant en paper com en la seva versió digital. El vot nul, ha arribat a superar els 100 mil vots i situtar-se com a 4 força virtual, cosa que demostra la il·ligitimitat d'almenys 7-9 diputats.

Ara s'obren dos possibles pactes, el pacte nacionalista espanyol PSOE-PP-UPyD, i el pacte de conveniència PSOE-PNV, ja que el PSOE a nivell espanyol necessita el suport del PNV al congrés espanyol. Temps al temps a veure que surt d'aquesta comèdia que n'han dit eleccions democràtiques.

__________________________________________________________________

a veure si per a demà preparo un altre tema que comentar.

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Una correcció menuda: l'esquerra abertzale sí que va tenir representació. Aralar va pujar i bastant, i jo del vot nul a Euskadi en començo a dubtar, de la seua homogeneïtat, a la vegada que de la seua vàlua. Aralar si que té un ideari clar i accepta les regles del joc que dicta Madrid, que és la única manera poder guanyar a l'Scattergoris de la "España de las Autonomías". La llàstima és que no podem dir que l'Scattergoris és nostre i que mos la fotem...

Sigue com sigue, los resultats de les eleccions de domenge passat van ser dolents de collons. És evident que a l'estat ecspanyol la gent té una idea esbiaixada de la política: quan tenen la panxa plena, són d'esquerres; quan tenen la nevera buida, volen que uns gestors que es fan dir polítics los arreglen l'economia.

Unknown ha dit...

Ara mes que mai Euskadi SI que es un autèntic laberint basc. Si Patxi Lopez acaba sent Lehendakari amb el recolzament del PP i d’aquesta cosa rara del partit de Rosa Diez les coses poden dona un tomb de conseqüències totalment imprevisibles.

Adam ha dit...

àngel, efectivament Aralar és esquerra abertzale, però si s'hagués presentat D3M no haurien obtingut els mateixos resultats. Jo em queixo que l'espanyolisme viu de la confrontació, i en normalitat democràtica D3M s'hagués pogut presentar com sempre s'han pogut presentar el Sinn Fein i/o el nacionalistes corsos