Com deia Josep Pla ...

24 de març 2009

... el més paregut a un espanyol de dretes és un espanyol d'esquerres. Per això no sorprèn que l'ex-secretari de CCOO José-María Fidalgo done suport a la candidatura d'UPyD, el partit de la nacionalista espanyola Rosa Díez, ex-eurodiputada pel PSOE. (enllaç)

El que és estrany és que CCOO sempre s'ha considerat un sindicat proper a IU, partit que en teoria vol un estat espanyol federal i republicà. En Fidalgo, ara mateix està donant suport a un partit que es declara constitucionalista (nacionalista espanyol), per tant monàrquic i que va en contra del procés de les autonomies, per tant anti-federalista. Si es va fer l'espanyolisme va fer famosa la frase "antes roja que rota", esta nova esquerra, ultra espanyolista segur que faran la frase "antes fascista, que rota".... i és que cada vegada es pot creure que existeix una Espanya democràtica, en la qual els catalans ens puguem sentir sinó lliures, almenys que no ens molesten, .... per això cada vegada més gent s'haurà de sumar a un projecte que fa temps que defenso ... INDEPENDÈNCIA

1 comentaris:

Unknown ha dit...

Ja tot esta vist per si a algú li quedarà algun dubte, i serem el que voldrem ser, nomes hem de donar una pas mes llarg del normal.