avui 3 posts. tema 1: el cotxe de benach

28 d’octubre 2008
Només els espanyols, i els que se senten nacionalment espanyols però resideixen a Catalunya, han atacat i ho continuen fent a la segona autoritat del país, Ernest Benach. Tal com diu el director de l'Avui Xavier Bosch, demostra que l'atac al president del Parlament de Catalunya, és un atac a l'institució catalana, en ple debat sobre el finançament català i el debat estaturi al constitucional espanyol; tot i que el principal atac és al que representa ERC, l'independentisme democràtic que està dintre de les institucions nacionals.

2 comentaris:

Unknown ha dit...

No estic d'acord amb l'atac al President del Parlament però, tampoc no estic d'acord que l'argument sigui perquè és la segona autoritat del país. Qualsevol càrrec ha de passar comptes del que fa. La discussió hauria d'estar en si les crítiques són fonamentades o no.

Si s'ha de defensar l'actuació de Benach ha de ser amb arguments com cal i no amb demagògia. I a mi argumentar que estan atacant la nació catalana quan critiquen Benach, per molt que pugui ser així, és respondre amb arguments demagogs.

Anònim ha dit...

els d'esquerres sou tan fanàtics que us tapa els ulls, això és de cara dura el gastar-se els diners de la gent per al seu ús. Amb el que s'ha gastat (uns 9000 euros) tens un cotxe nou, la despesa hem sembla a mi un poc elevada. Igual que el president de Galicia que es gasta 240 000 euros en cotxe i una burrada més de euros en despatx. Sou tots els d'esquerres tant lladres com els de la dreta, una vegada toqueu diners sou tots iguals