La dreta sempre atacant amb les mateixes armes

02 d’octubre 2008
Dins del món de l'independentisme, sobretot a nivell de la lluita per l'alliberament dels Països Catalans, és famosa la batalla de València, que es va caratarítzar entre atres l'enfrontament entre un valencianisme d'esquerres, obert, democràtic i sobretot d'arrel catalanista, contra un valencianisme espanyolista, enfrontat a l'esquerra i tot al que fes olor a catalanisme. Prova d'això farà uns anys l'Universitat de València, va prorduir el documental "Del Roig al Blau, documental on se'ns mostra l'enfrontament entre la dreta i l'esquerra, on aquesta dreta s'emparava a una suposada llibertat democràtica, per enfrontar-se a les esquerres guanyadores democràtiques a les urnes.

Una de les moltes lluites que va portar a terme, va ser entre d'altres, la de la bandera i denominació del País Valencià, (on finalment va claudicar l'esquerra acceptant Comunitat Valenciana, i la blavera com bandera). Durant aquesta batalla i encara ara, la dreta neo-franquista valenciana, ha utilitzat el que popularment se'n diu "ties maries".

Les ties maries, eren dones que durant la transició tenien sobre els 45 anys o més, dones que si tenien un coneixement mínim, com ara sabien llegir i escriure, i aprofitaven cert alliberament social que tenien per boicotejar els actes de les esquerres. (actualment les ties maries ja son bastant grans, i es corrent veure-les durant la mani del 25 d'abril, acompanyades d'una senyera de la ciutat de València (blavera) i la bandera constitucional (estanquera), i els crits que els oferim els manifestants de "Ties maries, vos queden quatre dies".

Ara la dreta de Deltebre,ha utilitzat els mateixos recursos. La dreta, encara no ha paït els resultats de les municipals passades, i està utilitzant aquest sector de la societat municipal per atacar l'actual equip de govern, és tanta la clara connexió que una de les ties maries locals, va escriure un "llibre", i la dreta local, vulguen-li tornar els favors a la causa, li va voler donar una subvenció mitjançant el consell comarcal, que per sort se li va revocar.

Ara amb el tema del Parc del Riu, les ties maries, s'han organitzat amb un clar suport per part de CiU, han fet una recollida de firmes, on fins i tot han firmat gent no empadronada al munipi, criatures o gent morta, (notícia el punt), aquesta tarde hi ha ple municipal, on segur que aquest sector es mourà, perquè la dreta, ataca constantment. Al més pur estil de la demagògia neofeixista, com fa la COPE, i emparant-se a una llibertat d'expressió que ells si poguessin, la traurien, acusaran al govern legítimament constituït de dictadors, però ja se sap, la dreta i la demagògia, van agafades de la mà, perquè tota la vida, la dreta s'ha dedicat a això, a destruir per tots els mitjans els qui l'han derrotat justament.

4 comentaris:

Òscar Cavero 100% ha dit...

dretes són uns ignorants

Anònim ha dit...

Roquet,

M'han dit que entrés al teu bloc perquè havies ficat un post sobre CIU. Veig que no val la pena ni contestar-te. No sóc de pel·lícules, ni sóc sectari com molts i per això no perdre el temps. Però ja veus que les teves previsions són totalment errònies. Menys mal que no et dóna per tirar les cartes!

Ens parlem,


Lluís

Anònim ha dit...

... sabent que anava la mare d'una persona vinculada al vostre partit anava a demanar firmes, per tant considerar d'on venien els trets és correcte.

Anònim ha dit...

i esquerres sempre fent la victima i quan arriben al poder fan el mateix que tots.