Èxit del míting d'Esquerra-Detebre

22 d’abril 2007
Este matí hem fet la presentació de la llita electoral d'Esquerra a Deltebre, amb Gervasi Aspa com a candidat per tercera vegada, primer al 99, amb ERC, on només vam treure poc més de 100 vots i al 2003, amb Entesa (erc + icv) on vam treure sobre 1100 vots i 3 regidors. La veritat sorpren el canvi de la gent, com de ser un poble on ERC, era "proscrita", a ara on rep el suport de molts deltebrencs i deltebrenques, com demostren les eleccions al Parlament de Catalunya on Esquerra ha estat la primera força. Qui ho hauria de dir quan fa 8 anys on poc més de 20 persones vam assistir a la presentació per primer cop a Gervasi.

Els temps canvien, com diria Bob Dylan. i realment estic orgullós de vore com avui havia molta gent a la plaça de Mossen Gabriel com en Joan Tardà
presentava al que (espero) sigue l'alcade de Deltebre.


"ASPAVILA'T." TOTS I TOTES AMB GERVASI

4 comentaris:

Anònim ha dit...

AIXÓ ES L'APOSTA QUE GERVASI FA PELS JOVES ? I EL PORTAVEU DE LES JERC DE DELTEBRE ES QUEDA FORA DE LA CANDIDATURA ?
EN LA FEINA QUE AS FET, ET MEREIXIES ALMENYS HAVER FIGURAT A LA CANDIDATURA. TU VEURÀS...

Anònim ha dit...

Totalment d'acord

Anònim ha dit...
Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.
Adam ha dit...

als de dalt, estic fent vida a tarragona, com a molt baixo cada 15 dies, i no estic més de 24 hores, (dissabte matí a diumenge migdia). Treballar directament en política no m'atrau, jo milito a JERC i ERC, per convicció política i no per figurar a unes llistes. milito molt abans que se fes de "moda", i vaig ser dels pocs que va votar gervasi al 99.

espero que esta llista pugue arribar a fer govern, perquè només demostrant que ERC governa, i sobretot ho fa bé. com ERC és uan força independentista, creixerà l'indepentisme, que és l'objectiu que vull. Uns Països Catalans independents i més justos socialment.


//*// visca la terra! //*//