Ha nascut un nou diari

16 d’abril 2007
HA NASCUT UN NOU DIARI: DIRECTE.CAT

www.directe.cat

directe!cat és aire fresc al panorama digital català. Nova gent, involucrada des de fa més de 10 anys en diversos mitjans i projectes digitals, que han decidit unir esforços en aquest nou projecte que no vol deixar impassible ningú. Fa anys que el món mediàtic català es troba estancat i sense possibilitats de créixer. Amb la sociabilització els darrers anys d'Internet, s'ha obert un nou canal des d'on poder articular un projecte comunicatiu que dóna cabuda a uns mitjans digitals que poden i han de tractar la informació en clau catalana i catalanista.

És per tot això que directe!cat no vol ser un diari digital més, sinó que es proposa l'objectiu de no deixar d'innovar amb la voluntant de ser capdavanters en aquest àmbit, essent conscients que Catalunya necessita la innovació tecnològica per tirar endavant com a País. Per fer-ho comptarem amb la col.laboració i la participació activa amb rellevants membres de la societat catalana des de diferents àrees tals com la docència, el periodisme, la política, la literatura, el consum, l'economia o els esports entre d'altres.

I per tal de coordinar tota aquesta estructura, hem decidit dividir la informació de la opinió. La objectivitat de la subjectivitat. El directe de l'indirecte... i d'aquesta manera, directe!cat mostrarà la vessant informativa mentres que indirecte!cat recollirà les millors opinions a través de la primera xarxa de blocs de qualitat en català. Sempre tot lligat, veurem la opinió a directe!cat i també tindrem els titulars informatius als blocs d'indirecte!cat.

directe!cat està format per un equip de gent al servei d'altre gent... Només esperem i desitgem que us sembli un projecte interessant!