pel poble i a la bouesia

30 de juny 2007

Ja és lo segon any que comença este festival cultural a Deltebre, i tot i que és molt bó, resulta que no han sabut promocionar-lo com cal, ni plana web ni informació a altres mitjans. un llàstima la veritat perquè este festival, intenta posar el nom de Deltebre, en un àmbit cultural, que per ara cap govern s'havia preocupat, potser perquè els anteriors la cultura era secundari o potser perquè ni part dels seus membres en tenen.

Este festival que té com a director a Miquel Angel Marin, possiblement el músic del poble que ha arribat més lluny. Un músic que ha fet desde flamenc, música per a
películes de cinema mut i com no tocar amb orquestres de gran renom europeues.

Espero que per a l'any que ve hague una millor organització del festival, i que no serveix de res fer un festival d'una qualitat excel·lent, sinó té una promoció, perquè és l'única forma d'assegurar un bon èxit.

cada dijous penjaré un post amb les actuacions de la setmana.

3 comentaris:

Anònim ha dit...

dimitix tu tame!

Anònim ha dit...

Em deixes astorat, roquet. Necessitem gent com tu que sapigue fer autocritica perquè mira que arribar a dir que per als anteriors governs la cultura era secundària o que els seus no en tenien, sent regidor Gervasi, el nou alcalde i derc. La veritat per devant roquet!

Adam ha dit...

excepte ramon calvo, cap regidor va considerar potenciar la cultura com a part del seu projecte polític.