El Punt. Aspa (ERC) és proclamat alcalde de Deltebre amb la presència de Carod-Rovira

17 de juny 2007

El candidat d'ERC a Deltebre, Gervasi Aspa, va ser proclamat ahir alcalde després d'haver aconseguit ser la força més votada i triplicar el nombre de regidors en les darreres eleccions municipals passant de tres a vuit. Amb tot, ERC ha pactat amb el PSC, que té dos regidors, per garantir «l'estabilitat de govern» durant el proper mandat. Així, Aspa ha arribat a l'alcaldia amb els vots del seu grup i els dels PSC, però també va comptar amb el vot per sorpresa d'algun regidor a l'oposició. «El 27 de maig va ser un dia històric perquè va ser la primera vegada que ERC guanyava unes eleccions a Deltebre», va dir Aspa un cop proclamat alcalde als assistents a la sala de plens del consistori, que ahir estava plena de gom a gom. Aspa va assegurar que s'ha «pres nota» de la voluntat expressada pel poble a les urnes i que intentaran respondre amb «esforç i honestedat». Així mateix, Aspa va afirmar que el nou equip de govern treballarà per un Deltebre «positiu, innovador i respectuós amb l'urbanisme, que ha de ser àgil i senzill, al servei de la gent». Així mateix, el nou alcalde de Deltebre va aprofitar la presència del president d'ERC i vicepresident de la Generalitat, Josep-Lluís Carod-Rovira, i el delegat del Govern a les Terres de l'Ebre, Lluís Salvadó, per demanar ajut a l'administració per l'extensió del terme municipal i el creixement de població.

Per la seva banda, Carod-Rovira, que es va mostrar satisfet dels resultats obtinguts per ERC a les Terres de l'Ebre, va explicar que havia volgut assistir al ple de constitució de l'Ajuntament de Deltebre perquè «ha estat el municipi on ERC ha fet un creixement més espectacular», però també per la seva «vinculació personal» amb el nou alcalde i Deltebre, el seu «lloc habitual d'escapada».

9 comentaris:

Anònim ha dit...

ASPAVILLLLLLLLLLLLLA'T, xec Adam, perfavor home, com pot ser que no t'en donigues conte que escrivint aqui en este blog no guanyaras un puto duro, i ara que lo teu estimat Gervasi Aspa es alcalde tu no estas ni a la llista de concejals??? Vas ser dels primers de recolzar-lo i ara ets l'ultim mono del partit, tu ho fas per amor a "l'arte " pero els altres estan per a xupar tot lo que puguen i mes,com tots los politics, aixi que vaig a permetrem donar-t'he un consellet que segur que te sonara... ASPAVILA'T i UTILITZA'LS (segur que reconeixes els dos "slogans" ;) )

PD: Obri l'ull ADAMMMMMMMM

Adam ha dit...

la diferència entre tu i jo, jo estic a ERC per principis, per ideologia, perquè crec en una futura república catalana, justa socialment i integrada dins d'europa. No estic en política per fer diners.

Ara per ara prefereixo continuar formant-me com a professional, per mi entrar o no la llista és secundari, l'important és que la gent confie en los independentistes. perquè així creura'n en l'independència.

salut!

Unknown ha dit...

Adam
savies paraules

Anònim ha dit...

tranquil Adam,

este que diu això és lo que ancara s'aganxa cada cop que pensa en la castanya que los han pegat los d'esquerra

8 regidors, vaja pipa que hos ham fotut company, jejejejejeje....

Anònim ha dit...
Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.
Adam ha dit...

al de dalt, això no és la cope, aquí les descalificacions barates i sense proves, no poden ni seran publicades.

començaré a censura tot aquell missatge que sigue anònim i que descalifique a qualsevol persona.

Anònim ha dit...

no som la cope, pero tampoc som tontos. MANS NETES, A DELTEBRE SUBEN LAS HIPOTECAS, PERO TAMBIEN LOS SUELDOS PARA ALGUNOS.

Anònim ha dit...

i bajan para otros...


aganxeu si voleu cobrar gosos!!!

Anònim ha dit...

Juanito segueix el nº 1 del ranking en quan a sous pagats de les butxaques dels catalans en 5.300 €/mes i sense fotre brot,

a neste encarà li quedes 3 anys però imma i jordi haurien d'aganxar que ja fa masa que viuen del cuento