rectificar és de sabis

03 de juliol 2007
tal com diu josep-lluís carod-rovira, ERC ens vam equivocar al votar no a l'Estatut (notíca raco català)

va ser un fracàs i no vam saber convèncer a la gent. Lo més curiós és que ja estan tots carregant contra carod, curiosament la majoria de militants i simpatitzants que ho fan, provenen de la catalunya vella, les zones on mane qui mane, saben que tindran inversions, mentres els pobrets del sud, mos haurem de conformar en les molles. I si son del sud, seran els BB, bohemis burgesos, que tot i que van d'esquerres, les seues families son de classe mitja-alta o alta. I només per aparentar "més guais" es declaren anti-carod.

Sé que rebré crítiques per este post, sobretot de companys i companyes de militància, però ara per ara l'únic dirigent del partit que s'ha mostrat interessat en la meua terra, el meu poble i que alhora defensa el meu país és Josep-Lluís Carod-Rovira, i és per això perquè li donaré suport sempre.


PER CATALUNYA, PER LES TERRES DE L'EBRE I PER DELTEBRE, SEMPRE AMB CAROD!

12 comentaris:

Anònim ha dit...

Potser l'interés de Carod per la teua terra cal buscar-lo a les barraques d'en salvador i al que tot això suposa, no?

Anònim ha dit...

oleeeeeee un altre que ho sap. Pensava que era l'unic que ho sabia. bé, bé per sort la gent veu l'interes que hi ha de Carod a les nostres terres.

Bernat Bombí ha dit...

Ho sento per no hi estic d'acord. Sí que sóc BB pero no "Bohemi Burges" sinó "Bernat Bombí".

La meva familia no es rica i no ens podem permetre luxes.

Un altre factor és, per ser d'esquerres s'ha de ser pobre? És que un ric no pot ser d'esquerres? Mira, tu mateix ho dius, en Carod, saps quan cobra? 120.000€ l'any. Això no és ser ric? Eh? La meva familia aixo no ho cobra ni en mitja dècada!

I parlem del NO. Doncs les bases van parlar, si es va acordar NO per majoria s'ha d'acatar i. potser hi ha decisions que no t'agraden, d'altres segur que sí.

I declarar-se anti-carod no és "més guai". En Carod va ser el meu ídol politic! Però és que això no es pot tolerar, també hauria de fer una mica d'autocritica, no?

I no és declarar-se "anti-carod", es declarar-se en contra de la política que esta duent a terme en Carod.

Visca ERC! Però per continuar avançant hi han d'haver canvis.

Salut

Adam ha dit...

company BB no sé d'on ets, però erc-terres de l'ebre hem arribat a prop del 20% dels vots, mos ha costat molts anys que la gent confie en lo nostre projecte, hem lluitat massa perquè ara un grup de persones, que tenen la vida més o menys arreglada, nos envien a pastar fang un projecte molt treballat. quan tu encara no tenies ni pèl, jo ja estava intentant canviar el govern del meu poble.

veig que ets d'arrenys de mar, per tant tindràs un "servei" de rodalies, cap a la gran ciutat.

potser seràs de classe treballadora, però tens moltes ventatges que no tenim la gent del sud del principat, i és Esquerra des del govern, l'única que se preocupa per estes terres, CiU mos volia vendre al PP, i per al PSC erem residu electoral.

vatros tindreu inversions mane qui mane, natros només depenem d'esquerra.

Anònim ha dit...

que passa que esquerra es l'unic que pot aportar aquí al DELTA?, et recordo que aquesta es la segon legislatura del tripartit, i esquerra està al govern. Han fet alguna cosa que no sigui Barcelona Barcelona i més Barcelona?

Anònim ha dit...

Por lo menos estos no ens han venut a Madrid com van fer Juanito (va votar el PHN al Congrés) i Artur Mas i Felip Puig que els va faltar temps per baixar-se els pantalons a Madrid i omplir-se les butxaques venen la nostra sang

Carod sempre defensarà lo nostre Delta i a mi això ja em va bé...

Anònim ha dit...

Carod també defensa la seva butxaca (Barraquetes per al turisme), i ojo en l'alcalde, molt de mans netes, pero ara volem urbanitzar lo moli dels mirons a 3 pisos no a dos com marca la llei i a la vora del riu, en l'impacte visual que això representa. ola laaaaaa.
Aixo es mes dictadura que franco.

Anònim ha dit...

lo POUM va ser aprovat a l'anterior govern. així que a callar.

Anònim ha dit...

lo POUM encara no s'ha aprobat curt.... d'asquerra havies de ser. recurt

Anònim ha dit...

Curt i tu i a més indocumentat, La Pla especial Molí dels Mirons ja permetia les 3 alçades per ús hoteler, la modificació aprovada només regula l'us (no canvia les alçades) per tal de que el residencial també pugui jugar an edificis de 3 alçades i així aconseguir un espai permeable a la façana fluvial i no una paret com permetia l'anterior reglamentació,

a més l'edificabilitat ÉS LA MATEIXA, però el que si que es fa es que es baixa l'intensitat dels 125 habitatges/Ha permesos anteriorment es pasa als 45 habitatges/Ha, es adir sortiran menos pisets, ja per aprofitar el sostre al que tenen dret (que és el mateix que abans) hauran de fer pisos més grans i per tant de més qualitat

tontet, burret i indocumentat, el document es troba a exposició al públic i si et prens la molèstia tu mateix el pots consultar

Anònim ha dit...

Lo que que es va aprovar al febrer de 2007 (amb el vot afavor del PP i tot) va ser el document de l'Avanç de POUM, document que ja definia aquesta ordenació al Molí del Mirons (com a porta d'entrada) i els tots los criteris i objectius que ha de considerar el POUM,

una de dos o alguns politics no tenen ni idea del que aproven, o només volen que avanci lo poble si manen ells,

s'ha de ser bastant poc seriòs per desdir-se d'algo que avanç s'ha aprovat i beneït i només fa 4 mesos

Anònim ha dit...

ec adam, l'unica tasca que fees pel poble era la d'arreglar llibres a la biblioteca i arreglar cadires als mitings d'esquerra.
Per cert, si el PSC us considerava residu com es que heu pactat en ell?