Joan Puigcercós visita Deltebre

02 de febrer 2007
El conseller de governació, Joan Puigcercós ha vistat avui les Terres de l'Ebre, Rasquera, Roquetes, Alcanar i finalment Deltebre. A Deltebre s'ha trobat amb els regidors republicans del consistori, que li han trasmés les necessitats que té el municipi.
Després de la reunió s'ha dirigit als deltebrencs i deltebrenques que han anat a rebre al conseller, on ha expresat el dessig de que des del govern de la Generalitat i en especial les conselleries republicanes, la necessitat d'equilibrar el territori, i aconseguir que els habitants de comarques tinguin les mateixes oportunitats que els habitants de barcelona i la seua area d'influència. Després la visita a l'Ajuntament, s'ha reunit amb l'associació de caçadors.

Amb la visita de Puigcercós ja son tres les visites de membres del govern de la Generalitat a Deltebre, Josep-LLuís Carod-Rovira (vice-president), Eugeni Villaubí ( Secretari de Joventut) i Joan Puigcercós (conseller de governació).

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Pos mol bé. Ja esteu visitats, i ara què?
De lo de la vegueria na-nai de na-nai. És una questió de pluja fina, com l'independentisme que gasta últimament ERC.

Adam ha dit...

bé, comedianta, la visita d'un conseller serveix per conèixer de prop els problemes dels veïns, i els regidors, li van trasmetre les seves demandes, per poder millorar el poble.