Partits polítics i animals (II). El PP i els cucs.

18 de juny 2009

Després de la polèmica d'ahir, continuo sent políticament incorrecte i compararé el PP amb els cucs.

Un cuc, també és un animal fastigós, com les rates, però mentre que molta gent no tocaria una rata, molta gent utilitza els cucs per a pescar.

És amb l'art de la pesca, que es demostra que el PP són com el cucs, amb cucs es pesquen més o menys peixos, i qui són els peixos? doncs els votants amb poca memòria que piquen en una coseta veuen, creient que serà la seva salvació però és en realitat la mort.

Les rates, diuen que els cucs són fastigosos, mentre que els cucs, diuen que mentre les rates no aporten res, només destrucció, amb ells vindran els peixos i el progrés (clar només per als pescadors/empresaris). Una altra comparació, és que mentre que les rates se fan més o menys vore puntualment, els cucs has "d'ascarvar " per torbar-ne, és molt estrany trobar gent que diu obertament que és un cuc (del pp). Els cucs poden fer alguna cosa bona com fer compost de la terra, però també són el cucs (larves, orrugues, ...) els que ataquen les plantes i corrompen la carn.

3 comentaris:

Anònim ha dit...

A que hem recorda aquest nacionalisme tant extremiste que tracta de cucs i rates als que no pensen com ells? ufff quina cosa m'ha entrat de pensar-ho!!!.

Anònim ha dit...

nacionalisme extremiste és el nacionalisme espanyol. com tu. com deia Josep Pla, el més aparegut a un espanyol de dretes és un espanyol d'esquerres.

Morigan ha dit...

Les comparacions de les rates i els cucs, totalment lamentables, pròpies de gent sense idees, com tu.
A veure amb qui compares als teus de ERC, amb la rémora?, amb la puça? amb les sanguijuelas?