es confirma l'espoli fiscal. ho diuen des de madrid i tot

16 de juliol 2008
Deixant de banda el mètode establert i si les inversions a Madrid, beneficien a l'estat o la província de Madrid( museu del prado, sou dels funcionaris, ...), cosa per la qual Madrid diuen que està més espoliada que la resta dels Països Catalans, essent ses Illes, qui més rep aquest càstig.Això fa que els catalans estiguem rebent menys serveis, que la resta d'espanyols, pel simple fet de que els espanyols ens veuen com una espècie de colònia.

enllaç avui

enllaç vilaweb


enllaç esquerra


Una mostra més de per les quals necessitem que construir un estat català, per a administrar-mos i amb el que ens sobra, ser solidaris com ho son els alemanys o francesos en la resta d'europa,

3 comentaris:

Òscar Cavero 100% ha dit...

si lo millo k ia siria la independència de catalunya catalunya independent !!!!!!!!!!

terra lliure per als catalans


si espanya fos un donuts madrid no existiria i al primer mos k peguesssem CATALUNYA INDEPENDENT!!!!!!!!

oscar cavero 100%%%

Unknown ha dit...

Aixi sigue de facil Oscar, pero sera molt dificil, primer per culpa del cainisme dels catalans, despres per que els nostres veins no ens deixaran tant facilment; un cas he vist a Europa on ha sigut de forma pacifica i civilitzada, el cas de Txecoslovaquia, tant Txequia com Eslovaquia es van separar de mutu acord i sense estridencies. Aqui ho tenim mes fotut, pero tant de debo ho podem fer, tant de debo.

miquelet ha dit...

Els Països catalans sempre han estat les mamelles de l'Estat, però malgrat això, encara tenen el valor d'acusar de lladres a qui els dóna de menjar.

Salut i felicitats pel teu blog.