Pere Muñoz, la veu de l'ebre a Madrid

26 de febrer 2008


Pere Muñoz, és l'únic ebrenc en possibilitats reals d'obtenir representació, una mostra clar de com Esquerra, aposta per la diversitat del territori.

Per les terres de l'Ebre i Catalunya, votem al Pere!

2 comentaris:

Jeroni Franch ha dit...

Hola roquet si em permets introdueixo un anunci que m'han passat i que crec que els seguidors del teu bloc pot interessar.

BARCELONA AL MONOPOLY, RAPID!!!

S’està fent un concurs on s’escolliran les 20 millors ciutats mundials, una volta finalitzi el concurs es situaran les 20 millors ciutats al Monopoly que sortirà a la venda per tot el mon.

Barcelona es una de les candidates igual com Madrid, Barcelona va arrivar a la posició nº 5 mentre que Madrid estava fora de la llista.

El cas es quan a Madrid sen van adonar es va dur a terme una campanya de SMS per tal de votar a Madrid i anar votant als candidats del darrere de Barcelona per tal de fera fora de les 20 millors, a hores d’ara ho estan aconseguint.

Des d'aquí ho demano que voteu per Barcelona. El sistema és votar 10 ciutats tots els dies (només falten 2 dies per que es termini la votació). I de passada: podeu votar a les 9 ciutats que estan tot just per sota de Madrid (així fem que la seva "propaganda" per tal d'enfonsar Barcelona els surti del revés)

Només en queden 2 dies!!! I votar un cop cada dia no costa tant!! Crec, que si tots ens organitzem aconseguirem sortir al Monopoly i que Madrid no surti

La pàgina per inscriure's i votar és: http://www.monopolyworldvote.com/es_ES/world/leaders

Jeroni Franch ha dit...

Roquet en el seu dia et vaig planteja enllaçar els nostres blocs, jo te enllaçat, tu encara no, ja et vaig dir qui era (tal com em vas demanar), al meu bloc surt el meu nom.

Espero l’enllaç prompte.


Salut!!