Els transvasistes d'ASAJA contra el POUM de Deltebre

09 de novembre 2007
Acabo de fer un caferet al de Nicanor, i Manel, m'ha passat el Pamflet del "sindicat agrari" ASAJA, coneguts pels que vam lluitar contra el transvasament de l'Ebre, perquè estaven d'acord, i van manifestar-se juntament amb el PP. Suposo que els lectors del meu poble tindran suficient criteri com per vore que si un sindicat groc, bé en este cas podríem dir sindicat blau (en honor als camises blaves feixistes, que ara estan al PP), està en contra del POUM ho està per motius que van més enllà de defensar els pagesos.

Un parell d'enllaços sobre este sindicat i la seua posició a favor del transvasament

enllaç 1
enllaç 2

5 comentaris:

Anònim ha dit...

no n'ha de mesclar les coses. una cosa va ser l'intent de transvasament, i l'altra el POUM. I depen com, potser el nostre poble quedarà més limitat amb el POUM que amb el transvasament.

Anònim ha dit...

ets un borreguet, tot lo que fa aspavilat esta ven fet no? si se forra a costelles del poble estara be no? nomes busques inutilades per a intentar que a la gent mos vengue mes la moto Aspa. Que no mos a enganyat ya prou o k? tu vas pel mateix cami, ets com ell ambustero i titella. lladres que sou uns lladres que mos voleu fotre lo poble a banderes, parleu molt de mans blanques,pero sou uns corruptes acabats. no mos vulgues vendre mes la moto perque lo que tu dius ja no ti credibilitat.

Anònim ha dit...

lo fatxa de dalt, juanito va estafar a una quinzena de families.

este si que és un estafador

Anònim ha dit...

Que pinta aqui este Juanito ara, si estem parlant del POUM i Aspa? Des de luego que no toques vores.

Anònim ha dit...

pos xek pallaso laldres desgarciats la mare k us va aprir desgarciat de merda ets = kell te llimpien lo cervell mos asteu arunian a casi tot lo poble per kulpa de la merda esta pk no feu lo be del poble k es n robar a la bostra gen lladres segur k a tu no te token res ni a kap del pariti teu tat?? aiai k bonik se veu des desta part mira la gen aprla pels bars i parla molt no se si daki 3 abys tindreu la metixa sort k este, aixo si un bot menos tindreu podeu asta segurs lladres lladres pero en mayuscula burrros mes k burros, n farn no zona verda alli al de aspa aiaiai personatges