Deltebre, la Catalunya Insòlita.

29 de novembre 2007
Crec que va ser a finals del 80, quan a l'entrada del poble se va posar un cartell que posava "Deltebre la Catalunya insòlita" molta gent va criticar-ho, i ho continua criticant. Primer de tot escrivim el significat d'insòlit pel diccionari

insòlit -a

[1650; del ll. insolitus, -a, -um 'desacostumat']

adj No acostumat, extraordinari. Es presentà en una hora insòlita. Això és una cosa insòlita en ell.


Encara que molta gent renegue uns per Deltebre, altres per l'història (La Cava i Jesús-i-Maria/Vila-Galan). Som un poble peculiar. Durant l'època anti-transvasament, teniem a 3 dels que donaven suport del nostre municipi, i per a més inri, després van tornar a ser escollits democràticament. Curiosament, ara que 2 de les 3 persones anteriors, continuen escollides democràticament i estan a l'oposició, s'abanderen com a defensores del nostre poble, oposant-se al POUM, que com a tota obra, segur que té errors, però ni la meitat que diuen les persones que s'oposen. M'agradaria saber que feien i on eren, quan centenars de persones d'este poble s'estaven manifestant per diferents llocs dels Països Catalans ( Barcelona, València, Mallorca, Tortosa ...) o d'Europa (Madrid, Zaragoza, Bruxelles-Brussels). Normalment com a opositors als POUM o PAIs (al País Valencià) hi ha organitzacions d'esquerres, ecologistes, sindicats, ... Al POUM de Deltebre s'oposen tot el contrari el sindicat transvasista ASAJA, gent vinculada a la construcció i immobiliària, PP i CiU. (imagineu-vos els motius ...)



per això seguim sent la Catalunya insòlita... lo que passa al poble no passa a cap banda.


PD: Aquest post serà el primer on aplicaré la censura, totes les crítiques que surten de to, on la falta d'educació sobrepasse els límits seran esborrats. Faré igual que Cuní, quan hi ha prou n'hi ha prou. Salut i democràcia a la resta de gent


PD2: per cert a tots els que us penseu demòcrates i no accepteu les regles del joc, a qualsevol mitjà de comunicació pots sortir com anònim, però el director del mitjà de comunicació guarda en secret les dades personals.

1 comentaris:

Anònim ha dit...

Aquí es on fa temps que jo em trenco el cap i estic dacord amb tu. Com pot ser que la gent no s'en recorde de que fa cosa de no res que certa gent estava apoiant la destrucció massiva del nostre "terreno" apoiant al transvassament. Des del meu punt de vista esta gent ara tindrien de donar-se'n vergonya i ni sortir al carrer cosa que no fan per la poca vergonya que tinen. Tots sabem de qui parlem. Be continua així Roquet perquè crec que fas una cosa molt bona per al poble.