Humor britànic .... els britànics donaran suport als espanyols, en aquesta eurocopa

04 de juny 2008
Ja que cap equip britànic s'ha classificat per a l'eurocopa, els britànics fent ús del seu humor intel·ligent han fet un anunci de suport a la selecció espanyola.



però jo com a independentista, com a Catalunya no la deixen ni jugar els espanyols, aniré amb les que juguen contra espanya.

8 comentaris:

Anònim ha dit...

tú el que hauries de fer és anarten a viure a africa perque aqui no volem terroristes ni gent transvasista. Els de ERC sou uns traidors i uns aprofitats.

Adam ha dit...

un dels projectes de franco, era que si hitler guanyava la 2a guerra mundial. era portar tots els catalans al nord d'africa. Veig que tu vols fer el mateix.

Jo estic al meu país, son els altres que m'imposen una nacionalitat que no és la meua. Repassa't la història, llegeix,...
CULTURITZA'T

Anònim ha dit...

Roquet saps quin es el teu problema?... si tens rabia mosega seba, jo aniré a favor de la selecció i sempre vaig a favor d'un equip espanyol abans d'anar a favor d'un equip de fora, pero hi ha una diferencia entre tú i jo, la diferencia es que tú ets un mal educat i no tens respecte per ningú. Culturalitzat tú perque sembles un membre d'una tribu de l'edat de pedra.

Adam ha dit...

jo m'oposo a espanya, perquè no deixen jugar a catalunya. Maleducat tu, que jo t'he insultat. No sóc de cap tribu, simplement sóc català i vull excercir com a tal. Jo t'argumento, tu no.

Òscar Cavero 100% ha dit...

roquet ek sk cavro 100%% pot ser me coneixes xk alla vaix ms coneixem tots xo ek visca catalunya independent i k vatros los d'ERC no sou transvasssistes sino al contrari x aixo jo sok km vatros visca catalunya !!!

Adam ha dit...

veig al perfil que ne tens 15 ... jo ne tinc 28. si t'interessa, el "rotllo" de l'indepentisme, passa't per la seu d'esquerra, sempre trobaràs algú. ja deixaré pegatines a la vista.

Anònim ha dit...

au roquet, empassat esta, 2 de 2 i ja estem a quarts!! t'hauràs de fer un hortet i cultibar cebes perquè si tens rabia mossega ceba!

Adam ha dit...

la prepotència dels espanyols ... fareu riure com sempre.