Entrevista a Marta Cid

12 de maig 2008
Una de les persones que més treballa pel territori.

6 comentaris:

Anònim ha dit...

i una de les que van signar el pacti contra transvassaments i interconexions i ara que? ni deixen els càrrecs, només acaten el que els diu el govern del tripartit. Canalles!

Anònim ha dit...

Una de les que treballa pel teritori? jajajajajajajajajajajajajajajajajajajajajajajajaja

Anònim ha dit...

A Esquerra haurieu de tenir una mica més de sentit crític...

Anònim ha dit...

Ha sacrificat el territori per la seva ambició personal.Ha liquidat a tots els que li feien nosa per poder-ho dominar tot. Això és el millor que ha fet pel territori del que ella tan parla.

Dessmond ha dit...

Aprofito aquest comentari per anunciar-te que, amb una colla de blocaires que compartim la simpatia per ERC però que discrepem de la línia que la direcció actual ha imprès en el partit, hem creat el portal de blocs Blocs amb Estrella (www.blocsambestrella.cat) amb l’objectiu de donar suport a la renovació d’Esquerra Republicana de Catalunya, un canvi que entenem que només pot arribar de la mà de Joan Carretero i Rut Carandell.

Vist que els mals de la situació actual que pateix Catalunya provenen en bona part de les decisions de Carod i Puigcercós, crec que hem de començar per aquí. M'agradaria que hi fessis una visita i que t'hi adhereixis si t'engresca la idea. Seria bo que et pengessis el bàner i si fas un article sobre el tema te'l publicarem al portal.

Gràcies.

No podrem votar al congrés, però és clar que el resultat ens afectarà i farem tot el que estigui a les nostres mans per aconseguir un resultat positiu. Passa-ho.

Anònim ha dit...

Bueno, ara que lo jefe Carod ha dit, en totes les lletres, SI AL TRANSVASAMENT, què penseu (penses) fer al respecte? De moment tot l'espectre polític català mos ha donat pel sac. Seria molt trist que fesseu lo mateix que los sociates i los ecosocapullos. No estaria malament una resposta contundent, però no sé per què me sembla que no anirà així...