o governes o et governen

16 de maig 2008
Frase de Joan Fuster, que en estos dies hem d'explicar perquè ERC encara és al govern, i fa el que fa. ERC s'ha convertit en una cosa incòmoda, i és per això que hi ha la campanya mediàtica tant des de la suposada premsa d'esquerra com de la suposada premsa nacionalista, l'argument infantil si no estàs d'acord ves-te'n o dimiteix, em recorda a l'actitud d'alguns xiquets, que si no poden jugar a futbol de davanters, marxen, ploren i se'n van. Hi ha gent que només els interessa o volen que baixe aigua pel riu, curiosament molta d'esta gent viu en una localitat que ha tingut un govern que ha governat, és a dir a dotat el poble o la ciutat de les condicions necessàries per viure; mentrestant, altres pobles que no es que haguem tingut mals governants, simplement no s'han aconseguit que el poble/ciutat tingue les infraestructures necessàries per viure. La situació dels polítics del partit on orgullosament milito és complicada. La població més mobilitzada els critica, per no sortir del partit, però gràcies a estos càrrecs a la pròxima llei de barris Deltebre i Sant Jaume (notícia), podrem entar a la llei de barris, però això des d'una "capital" o els suposats "progres" que ronden pel món. De que serveix estar-te amb una pancarta, si després no tens el que defensar, és a dir, no tens poble per defensar. No m'agrada dir noms, però tortosa té hospital, polígon, biblioteca i molts pobles que també ens passa el riu no. Tot això em remet a una nova forma del bauïsme, on Tortosa se les vol donar de capital, i d'una espècie de patriarcat sobre els altres pobles de la zona.




Per cert, es farà la canonada, però com haurà plogut lo suficient, no se l'enduran. Els benificiaris seran els constructors, i el PSOE, que quedarà com a bó, de cara l'àrea metropolitana per dir-los que els ha fet una infrsatructura per si de cas ... i dirà als votants ebrencs, veieu, només serà utilitzada en cas de necessitat.

... anti-erc digueu lo que vulgueu. ja estic acostumat.

FORÇA ERC! DIUMENGE A LA MANIFESTACIÓ!

6 comentaris:

Anònim ha dit...

Això, ara la culpa és de Tortosa. Encara dóna vots al Delta dir això? Va, que faràs carrera.

Anònim ha dit...

estic cansat del paternalisme tortosí

Krupp ha dit...

Trobeu que és massa normal barallar-se per n'estes questions, ara? S'ha de ser una mica burro, en perdó...

Unknown ha dit...

Adam, Esquerra a nivell nacional ens a fotut a base de be, i tu ho saps molt be. Quina llastima de partit.

Per cert, Tortosa es la capital natural de les Terres de l'Ebre.

Mos veiem a Amposta!!!

Anònim ha dit...

enric, de que serveis defensar el riu, l'únic que interessa a molta gent, si no tenim poble per defensar. és a dir pot baixar més o menys aigua, però jo lo que vull son polítics que busquen inversions per aturar la regressió, arreglar el poble, etc.

això darrera una pancarta o a la trinxera amb l'estelada no s'aconsegueix.

reconec tortosa com capítal, però el bauïsme d'algunes persones, encara que siguen d'esquerres. NO!.

a mi no m'ha de venir dir ningú de fora, que sóc un venut.

lo més segur és que passarà lo de l'últim parragraf.


salut enric!

Unknown ha dit...

Roquet, vull el pa sencer,vull un Maig ebrenc, vull politics integres. Ara per ara Esquerra i IC-V m'han caigut del anima, sobretot Esquerra, de la qual com ben be saps vaig ser militant fins el 30 d'Abril, un cop a Madrid no es van oposar al nou expoli.

I si, vull inversions i tot i moltes coses mes, es clar que si...pero m'he deixare la pell per damunt de tot per a defensar el nostre simbol d'identitat. El riu Ebre.

Visca la Terra i mori el mal govern.

Una abraçada