Jo també sóc antimonàrquic (video de girona)

24 de setembre 2007
Tot i que hi ha moltes accions de les organitzacions de la EI (CUP, Maulets, Endavant, ...) de les quals discrepo, sobretot l'enaltiment del comunisme o certa confrontació amb el sistema, en aquest cas, els dono suport ja que ells a l'igual que jo, no volem tenir un rei, imposat per Franco, i a més que sigue un Borbó.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Capçot que saps tu lo que vols si ets un crio que només te pardals al cap. Quant creixes i madures més, veuras la vida d'una altra manera, i reflexionaràs de moltes coses que passen ara.

Saps que penso de tú? d'una persona que esta d'acord en cremar una foto d'un matrimoni (que pensaries si 4 nazis cremesen la foto de Carod o de Xirinacs? posat a la pell de l'afectat ), que està a favor d'una gent que assasinen sense mirar res i causen el temor a la poblacio, d'una persona que no vol formar part d'un territori perque segons ell ens roba (Barcelona que?), d'una persona que està en contra de tota la gent que pensa diferent a ell, etc etc, saps que penso de tot això? que tens idees de feixista i per aixo et declaro feixista en tota regla.

Adam ha dit...

No sóc cap crio, tant me fa que cremen fotos de carod o xirinachs, ells han estat escollits pel poble.

Jo a favor d'uns assessins? de qui?

Per demanar el dret d'autodeterminació (dins la carta del drets humans), i rebutjar una monarquia imposada per Franco, que ell si era feixista.

Jo no estic en contra de ningú, per això deixaré que continues posant post anònims, demostrant la típica covardía de la dreta i l'espanyolisme