un mail que he rebut

04 de setembre 2007
sóc l'administrador el bloc d'esquerra -deltebre (durant les municipals)
i he rebut aquest correu

Joan Grimal i Molins ha escrit: No és pas el meu desitg formar un nou pais a on les tortures siguin tradicions. Per tant refuso a la posibilitat d´una independencia catalana que inclogui les Terres del Ebre. Sempre, però, us podeu afexir a la Comunidad Valenciana, que de ben segur hi sereu ben rebuts. A la Selva ens avergonyim de tenir-vos dins l´actual Catalunya.
Joan Grimal i Molins, ex-votan d´erc i actual militant del Pacma.


jo crec que és un multi-culti regionalista de la catalunya vella.

sé que lo tema dels bous és complexe, perquè jo los defenso com a part de la cultura ebrenca i per tant de la nació catalana, però alhora demano la reducció del seus actes, ja que ami els bous només m'agraden al plat.

12 comentaris:

Anònim ha dit...

Déu meu... No en fare cap de comentari, estic segur que tothom té la mateixa sensació en sentir coses així. Tot i que reafirmo una cosa: BOUS NO!
Tot la resta de tema de l'exclusió de les TTEE esgarrifa...

Anònim ha dit...

ha! ha! ha! què bo! si al final tindré raó jo quan penso que lo millor és plegar de ser catalans i independitzar-nos de tots i de tothom... :D

Adam ha dit...

David, i que fas amb el 80% de la població fanàtica dels bous que tenim als nostres pobles, jo demano la reducció un o dos dies menys, perquè amb aquest diners es podrien fer altres coses, i el 20% restant tindríem una alternativa.

Anònim ha dit...

I Perque no reduir actes com Bouesia? Aixi deixem la tradició tal com està i les coses noves que no funcionen les aparquem.

Anònim ha dit...

Ets una vergonya per ERC. La teva forma d'escriure fa llàstima i que contestis a un e-mail argumentat dient "jo penso que és un multi-culti regionalista de la catalunya vella" no té ni cap ni peus. A què ve multi-culti? Parla de cultures el seu mail? No. A què ve regionalista? Diu que Catalunya no ha de ser independent? No. Per què no li dius que és al·lèrgic al glúten, també? No té res a veure amb el que diu, igual que això de multi-culti regionalista. Ets una vergonya per ERC perquè no tens cap tipus d'argumentació fonamentada i surts amb tonteries simplones com això de "és un multi-culti regionalista de la Catalunya vella". Això de la Catalunya vella què vol dir, que els de la Catalunya nova aneu de torturadors de bous orgullosos mentre que els de la vella, no? Doncs potser que comencis a ser una mica més de la Catalunya vella i deixem de ser tan nous i alhora cavernícoles i així deixem de torturar bous. Els articles fan pena i sobretot la resposta al noi del mail.

Ah, també ets una vergonya per Catalunya perquè desfàs tota la feina que tenim en intentar donar una imatge diferent de la dels espanyols, segons tu només des de la Catalunya vella, però molt orgullosos de diferenciar-nos amb els espanyols de no ser uns assassins torturadors, cosa que sembla que els no multi-cultis i no regionalistes de la Catalunya nova no us digneu a fer, sinó que perpetueu la mateixa imatge de cavernícoles. Què us diferencia d'un espanyol?

Roquet, siusplau, tanca el blog.


Un militant d'ERC.

Anònim ha dit...

Si senyor. Un comentari encertat Anonim de dalt. No es diferencien en res dels espanyols, son igual de fatxes però des d'un altre extrem que ells anomenen esquerra. Jo personalment no els hi trobo cap diferencia.

Siusplau tanca el bloc, no toques bores i ets la vergonya del Partit.

Adam ha dit...

al de les 12:57

bouseia és un festival subvencionat

Adam ha dit...

al de les 5:24

a vegades molts dels que vos creieu independentistes purs, em doneu ganes que deixe la lluita, ja que no enteneu que els Països Catalans som molt més que Montserrat, les sardanes i les cales de l'Empordà.

La cultura dels Bous forma part de la cultura popular dels Països Catalans,
com la cultura de les bandes de música i les jotes (que fem a les Terres de l'Ebre i País Valencià), però los purs vos creieu que ho fem per influència aragonesa-espanyola.

colla d'incults.

Adam ha dit...

al anònim de les 5:42, ...

La vergonya del Partit?

... ara per ara cap dirigent d'ERC-ebre ha fet declaracions contra els bous.

Jo dic clarament al meu post, que s'haurien de reduir els actes, o buscar una alternativa, ja que a molta gent no ens agraden els bous.

Anònim ha dit...

Si torturar bous és cultura, el canibalisme és gastronomia.

Hokkaido ha dit...

Que Cataluña se independice de España, después la Cataluña Nueva de la Cataluña Vieja y, por último, el Valle de Arán.

¡Vivan los cantones!

Anònim ha dit...
Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.