Inici de campanya. Èxit del primer míting.

13 de maig 2007
Anit Esquerra-Deltebre, va fer el seu primer míting a la plaça del Cine Colisseum. La veritat que em vaig emocionar al vore que des de fa 8 anys, quan vam ser poc més de 20 persones els que vam assistir al primer míting d'ERC per a unes municipals, ahir se podria dir que vam multiplicar este resultat per 10, sobre unes 200 persones va assistir. Amb les intervencions de Tere Culvi, Miquel Subirats i Gervasi Aspa. Els nostres tres regidors.

10 comentaris:

Anònim ha dit...

Yo vaig estar i vaig vore molta boqueta pero pocs fets. QUe farem un hospital, que si farem no se que, no se quantos. La meva pregunta es: Un hospital?? PErfavor GErvasi, si para qfer un Pont estem mes de 20 anys. COm vols fer un hsopital en 4 Anys?? uff lo del pont també hem va fer gracia, el pont es gràcies a MI!!!!uf uf. I finalment dir que tenim que eliminar al PP d'este poble, hem fa fer molta pena que digues això. DEmostra que no te miraments per ningú, es més demostra que els 1.327 habitants de DELtebre que van votar al PP per a ell son persones nefastes que no es mereixen estar al poble. COm potser que un partit polític digue estes barbaritats?? pues si, es van dir Divendres a la nit a la plaça COLISEUM. SALUT COMPAÑs

Adam ha dit...

si vols te passo l'article que va sortir al punt, on des de la conselleria de governació es va ordenar l'aprovació, però va trucar X. tinc el retall del diari el punt quan va sortir.

l'únic que va dir que s'havia fet gràcies a ell era la revolta de la carretera a l'ampolla. no sigues maniPPulador.

i eleminar el PP no vol dir eleminar les persones que el voten, perquè jo mateix conec votants del pp a les quals tinc gran consideració, però que considero els polítics del PP no poden oferir res al poble.

pd veig que al final m'has contestat n6

Anònim ha dit...

No Aporta res, ara!!! pero es perque el polítics d'aki baix no li demanen res, perque??? pues perque no volen que altres es posen medalles.
Et diré dos exemples, pots preguntar a l'alcalade de l'Ampolla SANCHO gràcies a qui te el passeig de la vora del Mar. També pots preguntar a Carmelo Redó, l'alcalde de Camarles gracies a quí te el viver d'empreses, i tots dos et respondran el mateix Joan Bertomeu.
Ara bé, la pregunta del Euromillon, perque no ha fet res pel poble?? pues molt senzill, perque ningú li ha demanat res i mai ho faran perque pel poble no volen cap bé. L'exemple el tens en l'empresa que volien portar de plastics a Deltebre. Com que el portava Joan Bertomeu no la van voler. Així funciona Deltebre noi.

Adam ha dit...

l'empresa esta de plàstics no exiteix. la dreta seguint a goebles, no pareu de repetir una mentida per convertir-la en realitat.

Anònim ha dit...

jejeje, tu sempre amb les mentides, vols dir que no sou vosaltres els mentiders?? Mira et puc demostrar que l'empresa existeix, i pots trucar per preguntar a l'empresa si et picala curiositat. L'empresa en qüestió es DELTALAB, i el seu propietari es diu Llorenç Roca que habitualment estiueija a l'Ampolla i Riumar.Aquest t'explicarà, que en primer lloc s'havia de posar si entrava el PP, però al no entrar el Propietari igualment es va interessar, pero des de l'ajuntament amb el sectarisme que el caracteriza van imposarli que les persones a contractar les decidia l'ajuntament, es a dir, el cosi de..., el germa de... ETC ETC. Espero que et quedi ven clar que les dretes que tu dius a este poble van en la veritat per davant i proposant coses ven series que afecten de ple en la població.
SALUT Company

Anònim ha dit...

L'empresa de Juanitet no ha existit mai, va ser un muntatge del PP, es van buscar un home de palla que tenia una patent i ensenyaven un paperet que deia que si podien finançar el projecte s'instalarien a Deltebre, un projecte fraudulent (jo l'he vist), fet per un estudiant d'agrònoms en faltes i en plànols falsos...quins collons

Anònim ha dit...

Lo que hauria d'explicar Juanitet és la comissió que s'han emportat ell i maset de la venta del Bar Marc, o com es que Campos (regidor del PP) es fa un magatzem de 700 m2 detras del camp de futbol sense permís d'obres

Anònim ha dit...

l'emprsa existeix, es diu Guetex SL. Es textil i et puc pasar el documen on es veu clarament que valtros la vau denegar.. u sigue vau dixar pedre 1000 llocs de treball per all poble amics...

Anònim ha dit...

Sobre les comissions amics, no digues coses sense tenir probes sino jo també podria dir moltes animalades que se, pero com que no tinc probes no les puc dir.

Anònim ha dit...

per cer com es poden endur comisions si no estan al govern?? jejeje