La manifestació del 18-F

24 de febrer 2006
La veritat, jo era dels que creia que seriem una minoria anant a aquesta manifestació, ja que es va prohibir la publicitat per tv3 (la nostra?). Tot i que vaig anar amb la gent d'ERC del poble, havia quedat amb la gent del racó català. Vaig coneixer en persona a tarry, torracollons, sabadellenc, drac de sitges, emulator Q, almogàver, la witch_vic i algú més que no recordo (perdoneu-me). La veritat la gran massa de gent, va fer que els perdés ràpidament. Vaig decidir anar cap al cap de la manifestació, la gran quantitat de gent, va fer que no pugués arribar-hi fins tocar plaça universitat. Però millor posar unes imatges per descriure la situació.Encara que fos amagat pels diferents mitjans de comunicació, s'ha demostrat que el que va passar dissabte 18-F, està obrint escletxa. Els polítics que no van recolzar aquesta manifestació, estan parlant clar cagats. La premsa de la capital, ens va relacionar amb ETA, i ocultar les xifres reals. El poble català ha començat a caminar, cap a un futur, on o aconseguim la llibertat o morim poble. Gràcies poble català, per fer-me sentir orgullós de defensar-te.

1 comentaris:

Anònim ha dit...

Xaval m'ha fet gracia llegir este blog, si tu estas desterrat a Tarragona que esta a tiro de pedra jo ho estic a Madrid i he de sentir coses molt pitjors que les que tu per aqui!! ;-))

Bueno que hi farem endavant perque la nació que necessita demanar permís a una altra per anomenar-se així...no podem dir que ho sigui!!

Salut i República,

Un cavero a Madrid.