Estem colonitzats per uns inútils

10 de gener 2010
Molts independentistes catalans ja feia temps que n'estàvem segurs, i molts cops ho hem dit, però des del catalans que se senten espanyols fins als espanyols que resideixen a Catalunya, sempre ho han negat i han clamat a "lo destino de lo universal" o a "la gracia de Dios".

La notícia que estem governats o millor dit col·lonitzats per uns inútils surt a tota la premsa internacional, com podeu vore en aquesta notícia de l'Avui. Llegir aquestes coses a part d'autoafirmarme com a independentista, si més no per pur pragmatisme, m'ha fet recordar la peŀlícula Trainspotting, on durant una seqüència parlen de la seva situació com a escocesos en front la seva situació d'estar colonitzats pels anglesos


Tommy: És que no t'enorgulleixes de ser escocès?
Renton: És una merda ser escocès. Som el més baix d'entre el mes sota, l'escòria de la puta terra, les escombraries mes servil, miserable, més patètica mai sortida del cul de la civilització.
Renton: Alguns odien els anglesos. Jo no, només són uns soplapollas. Estem colonitzats per uns soplapollas. Ni tan sols no trobem una cultura decent que ens colonitzi. estem governats per uns torracollons, això és una grandíssima merda Tomy, i tot l'aire pur del món no canviarà les putes coses.

La veritat, que tot i que la gent de Trainspotting consideren als anglesos una merda, no saben que és estar colonitzats pels espanyols, per sort avui dia, poc a poc, el poble escocès i el català caminem per a recuperar la nostra sobirania.

4 comentaris:

Anònim ha dit...

Lo de destino en lo ( que no "de lo" )universal i "la gracia de Dios" es propi de la fatxenderia i d'antidemócrates. Mestre no es demostri el contrari res te a veure amb qui es senti espanyol resideixi o no a Catalunya.
I si el teu independentisme el bases amb la critica a Espanya per la suposada o real incompetència dels seus dirigents, pobra independència.

Adam ha dit...

la incompetència no la dic jo (només), ho diu la premsa internacional.

La pròxima vegada t'agrairia que t'identifiquesses, més que res perquè així millora el debat democràtic, si és que creus en la democràcia, cosa que a l'estat espanyol s'aproxima però encara no hi ha arribat.

Anònim ha dit...

Te alguna explicació ( lògica ) que permetis l'anonimat als comentaris i a la vegada critiques ( subtilment ) a qui l'utilitza?

Adam ha dit...

Hi ha gent que no té cap compte per poder verificar la seva identitat, però bé suposo que els que confoneu llibertat d'expressió en anonimat viperí,sou els mateixos que si poguésseu no deixaríeu poder expressar les nostres idees sense amagar-mos, com és suposa que fan les persones demòcrates, cosa que alguns encara els fa falta.