Gonzalez-Sinde del Caudillo

09 de desembre 2009


Un dels defectes que té l'estat espanyol, és que tot i que en teoria hi ha un partit d'esquerres anomenat PSOE, i un de dretes anomenat PP, els dos són partits postfranquistes. Si bé el PP, d'aquella manera és la seguidora del "movimiento nacional", els suposats demòcrates del PSOE, fan 3/4 del mateix.
La misnistra González Sinde, seguint els seus amics artistes de la gauche-divine. S'ha posat a perseguir als internautes que comparteixen arxius, fet que ha provocat un allau de crítiques de tota la comunitat internauta.

Una de les últimes que ha fet aquesta dona, seguint els seus antecessors franquistes, és sabent que té un fons il·limitat gràcies a l'espoli fiscal fet entre d'altres als catalans, comprar l'arxiu Centenlles, que els seus fills han mirat més la butxaca que la pàtria. I encara per riure's més dels catalans, portarà aquest arxiu a l'Arxiu de Salamanca, que tot i que li han maquillat el nom, va ser allí on van poder fer un arxiu de "rojos-separatistas", per tal de poder fer purgues en un futur. com diu la frase ... "cornuts i pagar lo beure". a més ara parla de fer-nos unes còpies ... El ministeri i els fills de Centelles han actuat a traïció contra el conseller de cultura català i per tant representant legal dels nostres interessos.

2 comentaris:

Cucafera ha dit...

Al Conseller de Cultura ( ERC ) li han colat un gol per la mateixa esquadra. El Ministeri ho ha comprat amb tota la legitimitat, la mateixa que la dels fills en vendreu a qui vulguin, després de més de 20 anys sense no foter-los ni cas. El Conseller Tresserres tampoc.
Es pot ser partidista, però sectari..... fa lleig

Adam ha dit...

la ministra de cultura actua com una feixista, i no és ser sectari per dir això. Feixista perquè vol tancar i restringir webs, com fan a països islàmics o comunistes.

Els fills han estat uns pesseteros, però el ministeri no tenia perquè comprar un arxiu que pertany moralment al poble de catalunya i porta-lo a Salamanca.