Ja és Nadal al Mercadona

25 d’octubre 2009
Ahir dissabte vaig anar a comprar al Mercadona, i per a sorpresa meua vaig trobar-me que ja era nadal. Ahir era 24 d'octubre i encara falten 2 mesos per a la festa, la veritat crec que ara faran un nadal fins i tot a l'estiu.




en aquesta última foto es veu que han dedicat també un petit apartat per als panellets, però la part del torró, és la més destacada.


Aviat faran tot sants, per l'11 de setembre o sant joan pel pont de l'u de maig.

4 comentaris:

crises ha dit...

Al Caprabo/Eroski del costat de casa igual: ahir vaig comprar los primers polvorons.

Ara, que l'ajuntament de BCN també va igual: fa dos setmanes que van començar a colocar els cables dels llums de Nadal d'aquí de Ciutat Vella.

Unknown ha dit...

Però els culpables som nosaltres, si ningú compres cap producte d’èpoques nadalenques fins que no sigui el temps, ja veuries com no ho ficarien amb 2 mesos de antelació.

Som nosaltres qui fem la demanda, i clar, si hi ha demanda hi ha oferta.

Estem perden el nord i el romanticisme.

Una abraçada Adam

ximo ha dit...

Jo diria que es l'oferta que genera la demanda, i així ens va. Jo mai m'he dirigit a cap supermercat demanat-los que vull torrons a final d'octubre, son ells els que me'ls ofereixen.

Ícar ha dit...

Això està molt bé, jo compro els llagostins, els polvorons , torrons ,etc... ara que són més barats,i els congelo,esperant la data, clar en el meu cor com en el Corte Ingles,ja és primavera ;)