"Es dramática e inquietante–y casi dolorosa- la correlación negativa entre hablar catalán y votar PSC"(informació confidencial del PSC)

23 de desembre 2008
Fa una setmana al Racó Català es va destapar un document que s'havien oblidat d'amagar però per sort a directe.cat! ho han tret a la llum.

directe!cat ara fa uns dies publicava un polèmic document semi-confidencial d'anàlisi dels resultats electorals dels socialistes a les municipals del 2007. La troballa i la divulgació d’aquell text va fer que a més d'un al PSC li caigués una bona bronca. Ara us demostrarem el per què.

Recordem que segons Arturo Moreno, l'analista del PSC, destacava que "en los municipios y distritos con altos porcentajes de población española inmigrada (NRE) se vota poco a los partidos nacionalistas; y menos aún a CiU que a ERC" i també destaquen que "Es dramática e inquietante–y casi dolorosa- la correlación negativa entre hablar catalán y votar PSC".

Arrel d’això, passats uns quants dies, per no cridar l’atenció, molt sigil·losament, el PSC ha retirat el document. Ara, si hi vols accedir, et demana una clau. És a dir, que ja no tothom pot visualitzar i consultar el contingut d'aquell text. Per ordres del PSC (imaginem que de molt amunt) només aquelles persones acreditades pel partit dels socialistes podran llegir-lo. Caram, que curiós oi?


A directe.cat, però, no se’ns escapa ni una! Creiem que els nostres lectors mereixen saber la veritat i estar informats de tot el què els partits pensen i opinen. Per tant, aquí us podeu descarregar el PDF que ara els socialistes han vetat. El mateix document, sense censures i sense faltar-li cap coma!

_________________________________________________________________

Potser és per això que en Corbacho (no l'actor), sinó el ministre considerava que això d'integrar als immigrants en català potser no era del tot correcte.

Ara amb el nou pacte per nacional per la immigració, se'ns obre l'oportunitat de que gent no vinculada emocionalment amb l'estat espanyol es sume al projecte social, per una Catalunya Lliure.