resum 11 de setembre

15 de setembre 2008


Tot va començar la nit del 10 a l'11, on a la plaça de l'ajuntament van actuar Cràtor, i després vam tenir un gran discurs per part de l'Alcalde. Després els quintos van desplegar l'estelada que gustosament vam cedir l'Assemblea d'ERC-Deltebre als regidors que van organitzar els diferents actes (cultura, festes, joventut). Des de la regidoria de Festes, es va organitzar la festa moguda que va portar l'actuació dels Dj's gironins Mak&Sak, que aposten per la llengua catalana en les seves pròpies produccions, acompanyats de la seva cantant Xana.

Pel matí, a matinar, i apart de penjar el fil amb les fotos, els i les militants/es i simpatitzants/es d'ERC ens vam sumar al dina de germanor organitzat al Parc del Riu. On ens van acompanyar la gent de moguda, que son encantadors.

Per la tarda, al veure que l'estelada ja no penjava a l'Ajuntament, i comprovar que el vent la feia pujar, em va tocar improvisar uns pesos, per a que pogués lluir als actes de la tarda, on actuaven l'Espiga d'Or, el Sol del Delta i els abanderats de les Festes del renaixement de Tortosa.

2 comentaris:

Òscar Cavero 100% ha dit...

visca catalunya! i per cert he acomensat lo cole a tortosa!!!!!!!!!!
boooore!!!

Òscar Cavero 100% ha dit...

ek kom te dius en veritat ho dic per si vax a la seu mo te de dir roquet com et dius?? i esta oberta totes les tardes??