400 pa todos, la nova de ZP

28 de gener 2008
En ZP, ha promés 400 € per a tothom que faci la declaració de la renta, notícia Avui, sempre havia pensat que la gent d'esquerres, entre els quals incloïa els PSC, i que un dels principis bàsics de les esquerres democràtiques europees, era sense imposar una dicatadura comunista, intentar fer un re-equilibri de la riquesa, i que la majoria de la gent tingués unes necessitats bàsiques cobertes, però ara el PSOE, vol donar 400 € a qui sigue, estigue més o menys necessitat, al més pur estil del liberalisme o de la supressió d'impostos que t'han agraden a la dreta.

Una altra pregunta que em faig, és d'on trauran els 5000 milions d'euros que val, ... retallaran el que ens correspon als catalans? diria que és aproximadament un 25% de l'espoli fiscal que patim els catalans i que l'estatut de Mas-ZP, retallat havia de solucionar.


Sigue com sigue, aquesta postura populista del PSOE, demostra que no podem deixar en mans d'aquesta tinguen encara poder sobre els països catalans, ni tampoc el PP. S'ha d'anar a plantar cara a Madrid i reclamar lo que es nostre. i per això ningú millor que la gent d'ERC, amb Joan Ridao al capdanvant.

5 comentaris:

bacus ha dit...

el "re-equilibri de la riquesa" només s'ha de produir quan és paguen impostos, uns paguen un 20% i altres un 40%.
A partir d'aquí tothom ha de tenir els mateixos drets i ajuts.

això és creure en la igualtat el contrari no.

les esquerres no creuen en la igualtat és dediquen a acontentar al seu possible votant de classe amb prebendes.

No és d'estranyar que els rics no vulguin pagar si no reben els mateixos serveis que els pobres en un estat democràtic i igualitari.

Anònim ha dit...
Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.
Adam ha dit...

a "l'ambustero " de dalt (comentari que he suprimit). ves-te'n a superforos a dir mentides

Anònim ha dit...

ZP = Partit Socialiste = Socis de ERC a Catalunya

bacus ha dit...

Jo??? penso que no pq encara segueix viu de totes maneres no sé de qui parles ni de que ha dit........