mos prenen lo pèl? euskadi-catalunya

27 de desembre 2007
sóc l'unic que penso que mos prenen lo pèl amb este partit?

aquesta federació vol realment l'oficialitat?

per què aquesta federació desprestigia la federació de futbol sala si aquesta si que és reconeguda oficialment per la federació de futbol sala internacional?

per què després de jugar amb tota una selecció del brasil, després només han vingut un Argentina B, Xina, ... i ara amb una altra selecció "regional" de l'estat espanyol. i volia encolomar-mos un catalunya-eua (com si allà fos seguit el "soccer"), com si no hagués una escòcia que estaria encantada de venir a jugar al camp nou o fins i tot seleccions com dinarmarca o holanda, petits estats d'europa.

aquest federació que té el suport d'empreses tant nacionalistes (espanyoles persupost) com La Caixa i Telefonica.

Jo crec que este partit serà més per omplir el "cupo" o la imatge, que per res més.

seguiré el partit des de casa suposo. però convençut que esta federació pren lo pèl a milers de catalans, que realment voldríem la nostra federació jugant de manera oficial, o contra equips que juguen la copa d'europa d'estats.

5 comentaris:

Anònim ha dit...

Amb aquestes opinions de gent com tu segur que no anirem en lloc.

Tu com a català, independentista i república tindries que recolzar la selecció catalana, i no deixar anar opinions impròpies de tu mateix. Primerament perquè desconeixes tot el que has nombrat, informat!!! sabràs perquè la fcf actua així!! No es poden deixar anar cometaris que perjudiquin l’imatger de la selecció si abans no s’està ven informat de les coses que es duen a terme.

T’estàs equivocat d'enemic!!!, em pensava que no cauries a la tentació!

Gen com tu no ens feu falta!!

Anònim ha dit...

http://www.fcf.cat/pub/noticiaAmpliada.asp?idnoticia=1050&gruponoticia=20

Anònim ha dit...

Roquet a tu pequeño mundo!!

Adam ha dit...

a l'individu del 3gener, ves a pastar fang.

a l'altre. Sóc independentista, militant d'ERC i la meua opinió sobre com tracta este tema la federació és meua. No per això deixaré de voler una selecció nacional catalana i si potser dels Països Catalans.

Anònim ha dit...

Pues vaja opinió més poca apropiada saben com es el teu parer.

Està clar que això no vol dir que no vols una selecció catalana, però el que si està clar es que amb aquestes opinions no ho aconseguirem mai, les teves opinions no son d'ajuda sinó de destrucció! gent com a de donar el suport absolut i lluitar per les seleccions catalanes, no fer especulacions, que et torno a dir nomes porten a la destrucció i a les dificultats