quina setmana!

24 d’octubre 2007
fa una setmana que no actualitzo el bloc, però quina setmana!

començarem amb la meua visió de la conferència nacional d'ERC

Va ser una tarda entretinguda, l'esmena de'n Carrretero va ser tombada, en canvi l'esmena de l'Uriel Bertran va arribar al 42%. Uns resultats més que probables. No diré que vaig votar, perquè no és cosa vostra.

Va ser bastant "impressionant" vore prop de 2300 persones votant i decidint sobre el futur del partit, cosa que a altres partits no arriben al nostre nivell intern.

Segon tema de la setmana, RENFE, que per anar des de Tarragona a Barcelona, va voltar per Vilafranca, ja que les obres de l'AVE van fer diversos esborrancs a la línia Gavà-Sants, que ha fet que molta gent tingués molts problemes durant estos dies per anar des del Baix Llobregat cap a Barcelona, i totes les línies que hi passen com la Tortosa-Barcelona, fent transbordaments i recorrent part del recorregut amb bus amb molts de retards.

Tercer tema el virus FIFA i la derrota blaugrana dissabte, i la incapacitat anit a la Champions de marcar a un rival com el Glasgow Rangers.

Quart tema, la trista notícia de que Pasqual Maragall pateix Alzheimer, i que s'ha donat de baixa del PSC-PSOE (això no és trist, ja que es pot dir que el van fer fora)

i lo quint tema a nivell local, felicitar al grup crator per haver-se classificat per a l'ebre-music.

5 comentaris:

Anònim ha dit...

Hola!
M'agradat molt el teu bloc i m'encantaria que forem afiliats, tens algún minibanner per a que pose al meu bloc?
El meu (en cas que t'interese clar) esta al meu bloc, allí també esta el e-mail per que m'envies el teu.

Vinga, un salut (^o^)

Anònim ha dit...

Roquet voldries fer un enllaçament amb el meu bloc, jo també el realitzaré.

Els nostres blocs tracten més o menys de temes similars i som del mateix poble, a l'espera d'alguna resposta.

http://indepkatala.blogspot.com

Salutacions

Anònim ha dit...

HOLA, PER CASUALITAT HE ARIVAT AKI I HE LLEGUIT K ETS D'ESQUERRA, MOLT BE ES NORMAL LO K FA ESKERA, EN LO POUM, MAGRDIA SABER SI EN AJUDARA A CASI TOT EL POBLE K ASTEM AFECTATS PK SEGONS AI SENTITI DIR MOS ESTAN FOTN LO PEL, I ME SABRIA MAL IA K AI KONFIAT EN VATROS DES DEL 1 MOMENT, A SI ME PUTEJEU KOM MESTEU PUTEJAN LLAVROS VOREM K PASARA, NO IA DRET, TOTS PAEGM ELS IMPOSTOS I TOTS MEREIXEM LO MILLOR DES DE L'AJUNTAMENT, NO NOMES LOS CUSINS GERMANS I GENT DE DINS DE L'AJUNTAMENT, ASPERO K ALGU ME KONTESTE AKI EN ALGUN RESPOSAT K MAJUDE A SABER UNA MIKA K PESNSAR FER LO NOSTRE ALCALDE, TAN DE FLORS I VIOLES K ERA KUAN FEIA LOS MITINS, AVORE SI AMI DE AREPENTIR DE AVER VOTAT A ESQERA.

I LO DEL AIGUA K NOMBRAVES ES A DIR LO DEL PHN K ERA, US FAIG RECORDA K SEGUR K UAS SENTIT NOMBRAR, EL SEYOR CARD ROBIRA AKI A DELEBRE LI VAM DEMANA AJUDA K ENS VOLIEN PENDRE L'AIGUA CAP A VINAROZ I KAP A BARCELONA, I EL SEYOR CARD VA DIR YO US AJUADRE EN LO K SIGE PERO PENSEU K FORMO PART D'UN GOBERN (TRIPARTIT), ES POKES RAONS K SI A NELL LI DIUEN K DIGE SI A L'AIGUA ELL DIRA K SI, ES MOLT BO I ES L'UNIK K ENS DEFENSA AL CATALANS, PERO ARA I CADA DIA MES NO ES AKELL CAROD K SE KONSIDERAVA FANATIC CATALA I ERA EL 1 EN FOTRE GERRA PENSAN EN CATALUNYA, ARA K MAANA I ESTA MANAT ES MOL DIFERENT NO TROBEU??

Adam ha dit...

al de dalt, apren a escriure, primer de tot en minuscula, i no és la primera vegada que entres, perquè lo teu estil ja has escrit altres vegades.

si vols que te conteste fes-ho de manera pública.

si tens dubtes sobre el poum, ves a l'ajuntament i t'atendran.

Anònim ha dit...

A L'AJUNTAMENT KM DIU TU, IAI AANAT A FER ALEGACIONS PERO ASPERO K SERVIXIGE PER A ALGO K U DUPTOR PK LO CAXONDEO K IA PER ALLI DINS ES ICREIBLE, VERGONYA VERGONYA VON TENIEU K DONAR, I UN KOSA TE DIK IA PODEU NAR AREGLANU PK VATROS TMB TENIU A FER ALLI, PK SINO SEN PREPARARA AUNA K IA VOREU IA, IA GEN MOL AMPRENYADA VOSTRA, DELS VOSTRES DELS K US VOTABEN KUAN NO EREU RES DE RES, I US AN AKOPNAYNAT KUAN EREU POLS I ARRA ASTAN VEIEN K N SOU LEGALS I SEN FAR UN ADE GROSA LA GEN ASTA MOL APRENYADA PK ROBEU SEMPRE ALS MATEIX, KOM POT SER K NO PREENEN RES A NINGU DE POLITIC KM POT SER AIAIAIAIAI IA VOREU IAAA IA VOREUU AKKELLS K US AN PUJAT AL CIM DE LA GLORIA US FARAN CAURE DELS NUBOLS.