Tots al llunàtica

26 d’agost 2007

www.llunatica.cat

7 comentaris:

Jordi Roig i Valldepérez ha dit...

Durant aquest cap de setmana he vist aquest cartell per diferents llocs com La Sénia i Tortosa. Els meus amics i jo, no vam poder ubicar geogràficament la Platja de la Bassa d'Arena. Roquet, podries donar més informació sobre aquest esdeveniment? Com el lloc i en que consisteix. Gràcies per endavant!

Salut i força!

Adam ha dit...

entra a la seua web. :P


és un festival organitzat per un grups d'amics, si el dia del festival et dirigeixes a Deltebre, ja haurà cartells indicant-ho. Està cap a la zona de riumar. suposo que habilitaran algun lloc com a pàrquing.

Anònim ha dit...

http://www.llunatica.cat/

LA SITUACIO...ES MOLT FACILA
AS DE ANAR DIRECCIO DELTEBRE UN COP ARRIVES AL POBLE NO AS DE ENTRAR PER A RES,SEGUEIX DIRECCIO A RIUMAR I NO TE PERDUA!!!
(UN COP ARRIVES A DELTEBRE JA ESTARA BEN INDICAT)
TAMBE TINDRA ZONA DE PARKING HABILITADA!!!!
I UNA NIT MAGICA EN UN ENTORN UNIC!!
US ESPEREM!!!

Anònim ha dit...

Aixo de la llunaica es més friki que res. Es una festa de gippies.jejeje

Adam ha dit...

a la festa havia hippies, "modernillos", pijos, rockers, maquineros, metaleros, fins i tot jo que sóc indepe.

Anònim ha dit...

es una festa de hippies i ocupes i lo resto de joves del poble com q la majoria no volen sortir del poble per culpa de l'assetjament que fan los mossos catalans en los controls d'alcoholemia tenen que quedar-se al poble pero com l'oferta lúdica del poble no és massa variada no tenen cap atre remei que anar a vore l'antro aquest que es monta on hi ha drogues a manta (porros, coca, cristal,...) alli estan els futurs dirigents del poble, hay quin futur mos aspera.
Per cert, com poden dixar fer una cosa així a una zona de parc natural i en època de veda. això a un altre lloc com doñana segur q mai s'ha fet pero nomes passa a Aspa city, la ciutat sin ley.

Adam ha dit...

... pos xiquet estava fins i tot Imma Juan.

... i si parles de drogues, vaigues on vaigues ne trobaràs. i en totes les classes social i ideologies, és un fet social.

... sobre la zona i l'impacte ambiental, ja els vaig comentar als organitzadors un parell de coses.

i si me'ls trobo a l'universal dissabte els en diré un parell més.