Euskal Herria un altre cop sense veu

20 de desembre 2006
Un altre cop el jutge Garzón, que es dedica a perseguir intepentistes a l'estat espanyol, i feixistes fora (com si no quedessen feixistes i franquistes a l'estat espanyol). Ha prohibit la manifestació convocada pels col·lectius aberzales a manifestar-se avui, sota el lema "Per l'autdeterminació i unes condicions democràtiques a euskal herria). La notícia continúa amb les notícies aparegudes de les reunions del govern espanyol amb E.T.A. i que la treva podria acavar proximanent si l'estat espanyol, no mostra voluntat d'avançar. Aquest atac de Garazón de cara a la PAU, demostra que els espanyols necessiten tenir el conflicte basc viu, ja que és la seva mostra de superioritat de cara als altres pobles oprimits de la península ibèrica, ja que veuen que un cop independitzat euskadi (i en una mica de sort euskal herria) podria donar un impuls a Catalunya (no tant als Països Catalans).
Per tant des d'aquest blog, fet per una persona d'una altra nació, dona suport a la manifestació d'avui a Euskal Herria.


Poso una bonica cançó Ikuzi Mendizaleak

1 comentaris:

Anònim ha dit...

Euskal Herriak hitza behar du, eta manifestaldiak debekatzea erru itzela da. baina bake prozesua zapuzten bada bi aldeek sortu duten tentsioaren errua izango da. Abertzaleok asko gara eta ez gaude denok zaku berean, beraz argitzeko, manifa antolatu dutenek Batasunaren orbitan dauden abertzaleak dira.
-----------------------------------
Euskal Herria necesita tomar la palabra y que se prohiban manifestaciones es un error. pero eso si, si el proceso de paz se estropea sera por culpa de las dos partes. de los que prohiben manifas, de los que queman autobuses...Abertzales somos muchos y todos no estamos en el mismo saco, de modo de aclaracion, los que han convocado la manifas son abertzales de la orbita de Batasuna.