Per diginitat les terres de l'Ebre hem de votar Esquerra.

29 d’octubre 2006
Molta gent de les Terres de l'Ebre, dubta de votar Esquerra, ja que té por d'un possible pacte amb CiU, i escull en molta part a Inicitiva. Aquesta gent no sap que des del Departament de Medi Ambient, van voler promocionar la famosa interconexió de xarxes, que feia un transvasvasament encobert a Barcelona o com van desenvolupar el projecte de Xarxa-Natura 2000, que degut al desconeixement de la realitat comarca i rural de Catalunya, algun poble del segrià quedava envoltat i sense possibilitat de pogrés, o sense la protecció de la costa del Delta. Gràcies a Esquerra, i del departament de governació es va aturar la interconexió de xarxes i protegir el litoral deltaic.

Ha estat Esquerra la primera que ha posat a una consellera ebrenca, al capdavant del departament d'eduació. Ha estat Esquerra, amb Lluís Salvador qui ha pogut crear un consens entre ramaders, vetiranaris i associacions per regular les tradicions dels bous a l'Ebre, que tot i que personalment no m'agraden, unes festes a les nostres terres sense ells son impossibles d'imaginar.

I sobretot com a deltebrenc que sóc, ha estat Esquerra qui ha fet possible la realitat del pont entre Sant Jaume i Deltebre, un pont que el senyor Nadal del PSOE-catalunya, volia emportar-se'l a Tortosa al seu amic Sabaté. I gràcies al departament de governació portat per Esquerra serà possible a partir del 2007.

A més Carod-Rovira, és l'únic de tots els candidats que visita l'Ebre sovint, ja sigue per motius polítics, però sovint per personals. Va ser al delta on va passar la revetlla de fi d'any passat, va ser al delta on va venir a recuperar-se de la seua angina de pit.


Per les Terres de l'Ebre i el Delta, una Esquerra més forta, farà un Ebre més fort.

2 comentaris:

Guerau_de_Cabrera ha dit...

No volem més tripartit. Concentració silenciosa per un pacte CiU + ERC, el proper dijous dia 9 de novembre, a partir de les 8 del vespre a la plaça Sant Jaume de Barcelona. Més informació a www.unitat.org Passa-ho!

Anònim ha dit...

Llàstima que aquest comentari no l'haja vist abans, peró com pots dir que el pont l'heu fet vosaltres ?? De quin partit es el consaller Nadal ?
Quines tonteries, doncs si el senyor Aspa aquest, es un titella en mans dels seus tambe