Adéu al PSC

22 de juny 2006
Ahir es va confirmar la mort del PSC, el partit del socialistes de Catalunya, la descissió de Maragall de no presentar-se a la re-elecció, demostra que els sector catalanista del PSC-PSOE, ja serà només un residu, a partir d'ara tindrem un PSOE-catalunya al igual que al País Valencià, van aconseguir destruir la part valencianista, tot i que han tingut la cara dir-se PSPV, ara a catalunya mantindran les sigles del PSC, però només serà una sucursal de Madrid. ZP, el PP i Artur Mas han aconseguit la desaparició d'un dels partits més importants, a la transició. L'única part que clarament era federalista, se l'han carregat, i els més perjudicats serem els catalans, perquè amb la mort del psc, serà més possible la sociovergència.

2 comentaris:

Dessmond ha dit...

No t'oblidis de la part de responsabilitat d'ERC en tot l'assumpte. Si Maragall els va treure del govern no va ser precisament per la gran complicitat que experimentavan.
De totes formes crec que és massa aviat per afirmar un adéu al PSC. Ara, si això fós tal com dius, la raò cal cercar-la abans del pacte Mas-ZP o de qualsevol altra cosa que hagi pogut passar en aquesta fugaç legislatura.

Jordi Arrufat ha dit...

N'estic convençut que Maragall hi creia en el tripartit pero l'han forçat a passar per l'embut.
Crec que a partir d'ara anirem de mal en pitjor

Pujol-Maragall-Mas/Montilla....