Munta't una radio per internet

01 de febrer 2010
Sempre he estat un apassionat de la música, gràcies a internet, he pogut descobrir molts grups, i com no descarregar-me molta quantitat. Fa molts i molts anys vaig arribar a col·laborar en algun program de radio delta, i sempre m'havia quedat el cuquet de fer radio.

Fa 5 o 6 anys amb l'entrada de les ADSL, poder escoltar una radio per streaming, es va fer possible i molta gent des de llavors produeix les seves pròpies emissions radiofòniques. La veritat ho vaig provar alguna vegada i no vaig acabar per sotir-me, fins que vaig descobrir la següent web listen2myradio.com, on pots muntar-te de manera fàcil una radio per streaming i compartir música amb els teus coneguts o no. La versió gratuïta només permet tenir 5 oients a 32kbps (encara que sembla poc té un so acceptable), però si sou uns quants amics, sempre podeu ajuntar el diners i aconseguir poder emetre per a més oients. La web té un tutorial com mitjançant el popular winamp, amb el plug-in del shoutcast. Jo m'he muntat la meua pròpia radio per internet (podeu saber quan em conecto, mitjançant l'actualització del twitter). Doncs si voleu sentir-me algun dia, una bona sel·lecció musical, estigueu atents al facebook i entreu a DJ RKT radio

3 comentaris:

Òscar Cavero 100% ha dit...

quines novetats xD!

Gustau Moreno ha dit...

Si t'agrada el tema, t'aconsello que proves Radionomy (www.radionomy.com). No només pots pujar la música que vols que s'escolte a la teua ràdio, sinó que pots compartir llistes de reproducció amb altres usuaris, pujar podcasts, programes de producció pròpia... És on tinc allotjada la ràdio de La Marfanta.

Unknown ha dit...

Et sens sol per les nit? Ka-musik torna després de unes vacances merescudes per tothom. ka-music et dona la companyia que necessites. Sent la màgia de la radio amb el millor ambient nocturn. Per escoltar-nos, demanar i dedicar cançons, escolta’ns a www. kamusik.listen2myradio.com/ de 21:30 a 12:00 de dilluns a dijous.