Partits polítics i animals (I). El PSC i les rates.

17 de juny 2009


Per què crec que els del PSC són com les rates? Perquè dintre del animals fastigosos són els que menys i així ho veu la gent. Ja escriure un article sobre el PP i els cucs.

La gent alhora de votar buscar el menys fastigós i a vegades el més graciós, ZP és com un hamster, fa gràcia a uns quants, però en realitat és igual de fastigós que la resta de rates.

Les rates són un animal que es reprodueix ràpidament com la majoria de votants dels PSOE i que surten sempre del lloc on menys t'ho esperes.

També està la rata de biblioteca, o tertulià-columnista pogre no-nacionalista, (MENTIDA!) al qual li fa més o menys gràcia que els catalans tinguem una llengua pròpia, però no massa. La llengua oberta al món i pogre sempre serà la castellana. Normalment se'ls troba llegint El Periódico, o si volen ser més cosmopolites El País, curiós que un dirari escrit en "català" tingui un nom en castellà, i un diari no-nacionalista es digue El País, fent clara referència a un país espanyol, uniforme, ... com el de Franco, però amb eleccions.


Les rates a l'igual que el PSC (PSOE), els agrada rossegar, i entre estes coses que els agrada rossegar estan els llibres, concretament l'estatut. Una rata vella i famosa com Alfonso Guerra, va dir que havia passat "el cepillo", que en català vol dir que ha passat lo ribot, però en realitat com a rates que són, han rosegat, roseguen i rosegaran encara més l'Estatut.

Podria continuar escrivint, però crec que el lector que simpatitza amb la meua idea del PSC-rata, ja ha rigut prou i els que són rates-psc, estaran "astorats".


pròxim capítol, el PP i els cucs.

5 comentaris:

Anònim ha dit...

Adam, cada dia els teus comentaris infantils hem sorprenen més.
Diu molt poc d'una persona com tú que està ficat en un partit democràtic, que teniu l'alcaldia de Deltebre i que facis aquesta mena d'articles insultants i fastigosos. Ja ho sabem tots que preferiu a Jordi de la Flor per a governar. Ara, crec que el que es respira al carrer no es el que vosaltres feu. Crec que el batacazo electoral a les próximes municipals serà espectacular- així ho espero- i que forces democràtiques i amb capacitat de governar com ara CIU i el PSC agafin les regnes del poble. Per cert, era al partit de les rates on s'obligava als alts càrres a fer-se militants per la força ? És al partit de les rates on es fa fora al seu líder, el que ha fet pujar al partit, per posar a d'altres ? Caldria espeficar la tipologia de rates, crec que n'hi ha dos, les rates de gallinar i les de cloaca.

Adam ha dit...

alginet. la sociovergencia, és una cosa que està més que clara.

no tinc que amagar-me sota un anònim com fan les rates, bé, tu com a seguidor del PSC ho ets.

En política avui estàs i demà no, i això ho hauries de saber, ja que ets polític no?

Jo només sóc un independentista, que milita en un partit polític, i ja està, sense més pretencions d'ajudar en lo possible a aconseguir un estat propi i fer viure millor a la gent, ja que no tindrem la sangonera que se diu espanya arrapada.

Josep ha dit...

Saps que les rates del PSC per governar a la Generalitat necessiten suports (ells no tenen majoria absoluta). Si estan al govern és gràcies a 2 partits...

Joan Alginet ha dit...

Adam,

El primer comentari no l'he fet jo, i sinó tant bon informàtic que et penses que ets averigua d'on vé.

Ja t'he dit tot el que calia dir-te pel facebook i no vull discutir en persones que fan que dia a dia la política sigui odiada pels ciutadans. Ja que els teus articles, els teus comentaris, la teva forma d'actuar, a part de ser infantil i completament demagógica, presenta una obvietat evident. Gràcies al PSC , a les rates, Adam, vosaltres esteu al govern de la Generalitat, només esteu per això, de feina poca. Heu governat al Consell Comarcal del Montsià i la Ribera d'Ebre, governeu moltes ciutats catalanes, entre elles Tarragona i Girona, teniu un pacte subscrit amb les rates a la Diputació de Lleida i Girona, teniu un acord electoral al Senat, l'Entesa, amb les rates Adam, amb les rates ! Per tant, si nosaltres som rates, vosaltres no esteu molt lluny !
El model d'alguns militants d'esquerra es completament irresponsable. O amenaceu als adversaris ( com en el cas de Rivera, per cet, condemnats per la justícia) o us dediqueu a perdre el temps escrivint articles com aquest. Ara, per sort o per desgràcia tothom ens coneixem.

Amb Esquerra no es pot governar enlloc. Ho he vist a Deltebre i ho estem veient dia rere dia a Catalunya. No teniu cultura de govern i sou molt infantils. Sóc del PSC però abans subscriuria un pacte de govern amb CiU i el PP que amb vosaltres. Ara, com tot cau pel seu pes, ja esteu notant electoralment el que vos mereixeu.

Els teus pensaments són il·luminats, sort en tenim que la majoria dels d'ERC a Deltebre no pensen com tú. Lluita, per la independència lluita, perque com aquest és el ppal problema que tenim lo lógic es fer-ho. Ah, quan algun dia vosaltres aconseguiu la independència avisa'm, ja que hem vull aprofitar de tot lo bo que vindrà...

En fi, hauriem pogut continuar la nostra amistat política, però mentre no canviis la manera d'actuar, no em confiis.

Joan Alginet Aliau

Adam ha dit...

alginet, m'has escrit lo mateix que al facebook.

tranquil que quan m'arribe el log d'entrada, sabré d'on s'ha escrit.