Suport als companys del País Valencià.

29 de novembre 2007
Comunicat de premsa:

ULTRES FAN ESCLATAR UN ARTEFACTE EXPLOSIU CONTRA LA SEU D'ESQUERRA DE VALÈNCIA



Aquesta nit passada de dimecres a dijous uns desconeguts han col·locat un artefacte explosiu contra la seu d'Esquerra, al carrer de l'Erudit Orellana de València, que ha esclatat provocant danys de diversa consideració. L'artefacte ha trencat el vidre del pati i l'onada expansiva ha fet malbé els cotxes que hi havia aparcats a la vora. La presència de metralla indica que la intenció dels autors era la de fer el màxim mal possible i el fet que l'hagen fet esclatar sense avisar podria haver provocat desgràcies personals.

El president d'Esquerra-PV i diputat al Congrés, Agustí Cerdà, ha condemnat enèrgicament aquest atemptat i ha declarat que "l'extrema dreta blavera continua emprant l'únic llenguatge que coneix: el de la violència i el terrorisme". Cerdà ha comentat que "estem farts de tants atacs, de tantes agressions i de tanta violència contra els qui defensem unes determinades idees. Portem des de la transició rebent colps per part d'aquells que no volen que tinguem un país normal, un País Valencià orgullós de les seues arrels catalanes", però ha advertit tot seguit que "atacs com aquest no ens aturaran, al contrari: ens fan més forts per seguir treballant pel nostre país i pels seus ciutadans". El diputat republicà ha afegit que "espere que el senyor Camps i el PP facen una condemna pública, ells que aparentment tan preocupats estan pel terrorisme".

Cerdà ha volgut recordar que la violència espanyolista gaudeix d'una estranya impunitat a la ciutat de València. "Fa escasament dos mesos, el Bloc també va patir un atemptat similar. Anteriorment han sigut Ca Revolta, ACPV i els Casals Jaume I, el Comité d'Ajuda al Refugiat, etc. Esperem que les forces de seguretat detinguen els terroristes que han dut a terme aquesta
covarda acció i els assenten davant la justícia", ha sentenciat.



tot lo meu suport als companys del PV, que lluiten cada dia per un PV més lliure, més d'esquerres i més valencià.

No mos faran callar! Visca el País Valencià! Visca els Països Catalans!


notícia a vilaweb