Política -ficció a Deltebre, que passaria si ...

25 de gener 2007
A prop de 4 mesos per a les eleccions municipals, m'he preguntat que passaria si a Deltebre, es traguessen els mateixos resultats que a les passades eleccions al Parlament de Catalunya.

Si es presenten ERC, PSC, CiU, PP i ICV


Una composició municpal bastant diferent a l'actual, on ERC dobla el número de regidors (de 3 a 6), el PSC puja 3 (de 2 a 5, va obtenir 3 regidors, però va expulsar al seu cap de llista del grup socialista, tot i que es va quedar l'acta de regidor), CiU perd un (de 5 a 4), el PP s'enfonsa quedant-se amb 1 regidor (de 4 a 1), i ICV recupera l'històric regidor que sempre havia tingut fins al 1999, tot i que algunes notícies sobre si ICV es presentarà o no, segons l'Ebre seria Lourdes Fontanet, actual regidora dins dels indepents.

Per altra banda, com que icv, no està clar que es pugue presentar, també he fet la simulació per a els mateixos resultats, sense ICV





on el regidor que obtindria ICV, anira en mans d'ERC. Una mostra de l'èxit de la gestió duta pels seus tres actuals regidors Gervasi Aspa, Miquel Subirats i Teresa Culvi.