L'indepedentisme caïnista.

23 de gener 2007
Pasen els anys, i seguint els errors del passat, l'independentisme català continua sent caïnista, és a dir que hi ha sempre un germà que es dedica a agredir a l'altre, o fins i tot amb ganes de destruir-lo. El fossar de les moreres ha estat un lloc típic d'aquestes batalles, entre diversos sectors de l'esquerra independentista extraparlamentaria als 80, després aquests es van unir contra els colomins d'erc. I fa un parell d'anys aquest grup de persones van agredir i imepdir el pas a la gent de JERC/ERC al fossar de les moreres, el retorn del fossar de les òsties. Ha estat característic del moviment extraparlamentari (socialista/comunista de debó), l'agressió a altres moviments d'independentistes de dretes com als iaios de unc/estat català, pel sol fet de ser de dretes, sense respectar la seua edat o el dret com a persones que tenen de ser dretes idelògicament parlant. Aquests grups que s'omplen la boca de socialisme i que molts tenen una 2a residència, aquests grup que demanar democràcia i respecte, i son els primers en agredir a la gent que no pensen com ells, seria millor dedicar-hi un post a part.

També tenim una altre caïnisme, el que sofreix esquerra, l'aparició de grups com el Partit Republicà Català, amb unes ganes sobretot de confondre al votant, o les perilloses i més punyents com van fer el tàndem Colom-Rahola amb el Partit per l'Independència. Aquest partit dirigit per dues persones de caràcter bastant diferent, cal destacar a Colom, que de dirigent de La Crida, va aconseguir que finalment ERC es declarés com a partit independentsta a finals dels 80, però que actualment està com a militant convergent. El pitjor cas és la Rahola que de suposada independentista i feminista, ha estat treballant per diversos programes de la caverna mediàtica, descant crónicas marcianas.

L'actual assalt a Esquerra, és diu Joan Carretero, que ha passat de ser conseller de governació a voler liderar un moviment crític o fins i tot partit polític anomenat Reagrupació. Senzillament trist com es vol desastibilitzar l'únic partit independista que hi ha ara a Catalunya amb representació parlamentaria, i que defensa els Països Catalans, posant com a portaveu al parlament espanyol al valencià Agustí Cerdà i com a portaveu al parlament europeu a l'eivissenc Bernat Joan.

Cap atac ens farà recular, per uns Països Catalans lliures i socialment justos, ara més que mai, Força Esquerra. No Passaran!